Wie zijn wij

Benjamin Food

"net iets anders"

In 1988 begonnen Geert De Groote en Marijke Bekaert het restaurant “Culinair” te Zingem. Zij hebben beiden een volwaardige hotelopleiding genoten en een tal van stages gedaan. Ze namen ook deel aan vele prestigieuze concours.

 

In 1991 starten ze met het bedelen van maaltijden voor enkele scholen in de buurt. Deze combinatie werd duidelijk gesplitst : gastronomie en een volwaardige keuken voor de scholen. Omwille van onze kwalitatieve keuken groeiden onze schoolactiviteiten zodat we voor deze werkzaamheden in 2000 verhuisd zijn naar een nieuwe accommodatie eveneens te Zingem, waar we toen dagelijks een 800 maaltijden bedeelden.

 

In 2006 werd er dagelijks voor meer dan 2000 maaltijden gekookt.

 

In 2008 komt er een zaakvoerder uit eigen bodem bij, namelijk dochter Vanessa De Groote die afstudeerde als kok. Samen zijn we goed voor het bereiden van een 2600 maaltijden per dag.

 

In 2009 komt Liesbeth De Groote er bij omdat zij eveneens afgestudeerd is als kok. Tevens werd de accommodatie in Zingem te klein. Daarom verhuisde het bedrijf naar de nieuwe accommodatie te Eke.

 

In September 2016 komt Tom De Reu er bij. Hij is afgestudeerd als industrieel ingenieur in de elektromechanica en heeft 2 jaar gewerkt bij Unilin als onderhoudsingenieur. Hierdoor is er een jong dynamisch persoon in ons team die ook een technische achtergrond heeft. Dit versterkt onze service omdat we hierdoor technische problemen heel snel kunnen oplossen. Zo kunnen we garanderen dat onze machines steeds paraat zijn.

 

Ondertussen rijden er en 10-tal camionetten per dag, met elk zijn vaste chauffeur en vaste rit. Deze chauffeur kennen dan ook hun vaste scholen door en door, wat natuurlijk het geheel tot een goede service brengt.

 

Zoals in bovenstaande te zien is, is Benjamin food een echt familiebedrijf. Dit heeft als voordeel dat we steeds weten waarover we praten omdat we het eten zelf bereid hebben.

 

CONTACT DETAILS

Rozenstraat 1, 9810 Nazareth

09 384 66 44

0475 75 01 63

LAATSTE NIEUWS


Maart 2018

Nieuwe websiteVolg ons op


© Copyright. All Rights Reserved. 2018